• Väx som människa och få kraft att förändra liv

   

   

  12 delar av video, text, audio och kreativa utmaningar. Du får tillgång till Dina färgers språks VIPsida, där det en gång i veckan öppnas en ny del som du kan dyka in i. Jag finns hela tiden tillgänglig som personligt stöd under resan och du kan boka uppföljningssamtal, där vi går igenom din process. Kort presentation av varje del:

  Del 1

  Introduktion

  Kursen inleds med att du skriver på ett kontrakt där du lovar att under resan hedra dig själv med pompa och ståt. Egoistiskt? Nej, bara genom att ta hand om dig själv kan du skina klart och ge till dina nära och kära. Här introduceras även morgonbladen och upplägget av kombinationen livscoaching och konstterapi.

  Del 2

  Lär känna din inre kritiker

  Som ett resultat av hur du har blivit bemött under livet fram till idag, har du vissa uppfattningar om dig själv. I denna del gräver du fram din inre kritiker. Den där rösten inom dig som begränsar dig och argumenterar för att du inte är bra nog och inte kan det ena eller andra.

 • Del 3

  Släng din inre kritiker i väggen

  När du väl lärt känna hur din inre kritiker verkar kan du överlista dess mönster och lära dig hantera hur du kan bli fri från dess destruktiva grepp. Flera har reagerat starkt känslomässigt på denna del och upplevt en lättnad efter att ha gått igenom verktygen.

   

  Del 4

  Din hjärna växer, välj byggnadsmaterial

  Att bemästra vad du än bestämmer dig för är helt möjligt, men det kräver att du har ett dynamiskt tankesätt. I denna del dyker vi in i vad ett dynamiskt och statiskt tankesätt är och hur en omarbetning av det kan hjälpa dig framåt.

 • Del 5

  Vägen till dynamiskt tankesätt

  I denna del gör du kunskap till handling och använder dig av handfasta verktyg där du steg för steg bemästrar ett dynamiskt tankesätt.

  Del 6

  Den lilla vanan och det stora livet

  Såhär långt kommer du vara väl medveten om nya enorma möjligheter, som du inte ens kunde föreställa dig tidigare. Därför är det dags att välja dina vanor och ovanor och bestämma vad som verkligen är viktigt för dig i livet.

 • Del 7

  Glädje på vägen

  En viktig ingrediens i livet är glädje.  Det finns några principer som enligt forskning inger en långsiktig glädje i en människas liv, oavsett kultur, kön, var man bor, familj bakgrund, genetik – alla externa faktorer du kan komma på faktiskt. Hela del 7 handlar om glädje och hur du aktivt får in denna ingrediens i ditt liv.

  Del 8

  Nu, då sen och doodle

  Du behöver ett riktigt bra sätt att planera din tid, efter att du bestämt dig för att ta över tyglarna över ditt liv och lämna hamsterhjulet. I denna del går vi detaljerat igenom hur du planerar långsiktigt och kortsiktigt på bästa sätt, oavsett om du bara har dig själv att styra över, en familj eller ett stort företag.

 • Del 9

  Relationer

  Sunda och utvecklande relationer vill alla ha. I denna del går vi in på detta område och uppmärksammar vanliga negativa mönster som människor hamnar i, i relation med varandra och hur man kan ta sig ur de mönsterna och byta ut dem mot positiva istället. Vi menar alltså inte nödvändigtvis att byta ut människor, utan negativa mönster som kan ha bildats.

  Del 10

  Relationer, den tunga delen

  Om förlåtelse, gränssättning och verktyg att skapa relationer så som du vill ha dem.